Win gratis boek! – door Mirjam van der Vegt

Mirjam van der VegtSamen met deze blog stuur ik een cadeautje de wereld in. De eerste twee hoofdstukken van mijn nieuwe boek zijn vanaf nu via de onderstaande link op de website van Sestra te lezen. Een tipje van de sluier om jullie vast nieuwsgierig te maken naar de rest.

Vorige blog schreef ik al dat ik me ‘in verwachting’ voelde. Net zoals bij een zwangerschap de laatste loodjes zwaar wegen, zo ervaar ik ook de laatste weken voor de officiële presentatie als pittig. Ik ben nog bezig met het ontwikkelen van het theaterstuk bij het boek, heb besprekingen met mensen die hele spannende dingen met dit nieuwe boek willen doen (dat blijft nog even geheim) en lever nog her en der teksten aan. Ondertussen spelen verwachtingen een grote rol in je hoofd. Want ja, wat zal de lezer van je roman gaan vinden? Wat dat betreft is een debuut heerlijk: dan heb je nog helemaal geen verwachtingen en kun je onbevangen van de ‘geboorte’ genieten.

Vijf gratis exemplaren

Nu dus vast een voorproefje. En bij dat voorproefje hoort een speciale prijsvraag.

Lees het proloog en het eerste hoofdstuk van De laatste patiënt via onderstaande link en laat via social media (Facebook, Twitter, Linked-in, Hyves e.a.) weten wat je ervan vindt of wat je van het boek verwacht. Je mag ook een reactie achterlaten op de website van Uitgeverij Mozaïek. Onder de reacties op social media die wij kunnen traceren, verloten we vijf gratis gesigneerde exemplaren van De laatste patiënt. Begin november krijgen de winnaars bericht via social media. Zelf ben ik te volgen op Facebook en Twitter, onder andere via mijn website www.mirjamvandervegt.nl

En nu… lezen maar: klik hier.

Voor meer informatie over de presentatie, klik hier.

2 Reacties op “Win gratis boek! – door Mirjam van der Vegt

  1. Klasse. Dit is de start van een boek dat je niet in één adem uitleest.

  2. Deze eerste hoofdstukken vind ik prachtig geschreven. Kende nog geen publicaties van Mirjam v.d. Vegt, maar ik ben erg benieuwd naar het complete boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s