Contact met enthousiaste lezers – door Guurtje Leguijt

Guurtje LeguijtDat een uitgever een veel zwaarder leven heeft dan een schrijver blijkt wel uit het feit dat zij de krant al uit heeft terwijl ik nog lig te slapen. Zaterdagochtend piept mijn mobiel die naast het bed ligt mij wakker: er staat een prachtige recensie van mijn boek Badwater van het lezerspanel in het Reformatorisch Dagblad. Een goede manier om deze dag te beginnen, nu nog naar de Lees- en Luisterbeurs voor een presentatie en signeren.

Vermoeiend? Ja, vermoeiend. Maar ook heerlijk om contact te hebben met zoveel enthousiaste lezers! Ook fijn collegaschrijvers weer te ontmoeten en de mensen van de uitgeverij. De sfeer was ook geweldig, allemaal leeslustigen, van jong tot oud, een goed programma en een schat aan prachtige boeken en muziek!

Tussen alle mensen die langskwamen ook een vriendin waarmee ik lang (heel lang) gelden op de Pabo zat, en een vriendin die bij ons in de kerk zat totdat ze verhuisde naar een plaats elders in de provincie. Hoe leuk kan een dag zijn!

Nu afwachten hoe Badwater ontvangen gaat worden. De recensie in het RD (door een lezerspanel van drie dames) maakt mij in elk geval blij, niet alleen omdat het zo positief was maar ook omdat ze het boek begrepen hadden en de diepere lagen ontdekt hadden!

De bevalling is achter de rug en goed verlopen, de kraamvisite is enthousiast. Ik ben een gelukkig mens!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s